peRah Otak animasi yum..yum..!!



Pening...?

hahaha... inilah dia kuasa minda, aku pasti kalian mesti ada yang sudah pernah tengok benda ni bukan?
tapi bagi yang tidak pernah tengok, cuba lihat gambar ini dengan lebih teliti.. pada mulanya pasti kalian beranggapan ini adalah gambar animasi yang menggunakan format .gif atau .bit ataupun .lol ataupun .dud yang boleh menjadikan gambar ini bergerak, bukan begitu..?
salah..
Biar aku terangkan, ini bukanlah gambar animasi.. mata kalian yang menjadikan gambar itu bergerak..
tidak percaya..?!
untuk menguji kejujuran diriku terhadap kalian dan meningkatkan kepercayaan kalian terhadapku, cuba kalian tenung pada lubang hitam yang terdapat ditengah satu bulatan tidak kiralah bulatan yang mana dalam masa beberapa saat.. bagaimana? segalanya berhenti berpusing!!! ajaibnya..
tetapi apabila anda mengalihkan pandangan anda dari satu bulatan ke bulatan yang lain, bulatan-bulatan di sekeliling akan bergerak secara automatik, pelik huh...?!

pelik atau tidak, that is what i call l i h a t & f i k i r ..
macam-macam bende lagi yang kita tak tahu pasal otak ni, penuh misteri..
yang kita tahu, otak-otak sedap dimakan..
edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. SasHa Lee Says:

    haah nampak berpusing2..pinau bijik mato sekejap..hehe..
    **sedap tuh otak2..;)


  2. geee. pusing pusing bola mata aku :P


  3. L&F Says:

    alang2 berpusing..
    mari kita berdansa!!
    ayuh semua!!
    lalala..lalala..


  • Hey.. ni Aku!!

    My photo
    haha.. hihi.. huhu..

    Pengikut Setia.. hehe..